ArcaneBet

arcanebetArcaneBet är en spelsajt som grundades i Storbritannien och uteslutande tillhandahåller esport betting. Detta spelbolag har en stor portfölj av spel på esport som inkluderar alla titlar, bland annat Halo, CS:GO, Dota 2 och League of Legends. Detta är en av de få spelsajter som endast tillhandahåller betting på esport och accepterar bitcoin som betalningsmetod. Du ges även möjligheten att betta med CS:GO skins. ArcaneBet är licensierat på Curaçao.

Hämta bonus hos Arcanebet

Esport hos ArcanetBet

Detta spelbolag erbjuder spel på en hel del olika esporter, vilket är någonting man sällan ser på andra spelsajter. Hos ArcaneBet kan du spela på ett stort urval av titlar: League of Legends, Counter-Strike, Dota 2, HearthStone, Heroes of the Storm, Starcraft 2, Overwatch, Vain Glory, Smite, Call of Duty, CrossFire, Halo, World of Tanks och Clash Royale.

Det matcher man kan spela på i respektive spel är de som ofta förekommer på andra spelsajter. Det hade varit trevligt om man även hade kunnat spela på matcher med en något lägre profil. Ett problem med att betta på esport hos ArcaneBet, åtminstone för vissa spelare, är att utbudet av specialspel är ganska skralt. För det mesta går det endast att satsa pengar på vinnaren i en match, men inte på vem som först vinner fem rundor eller odds med handikapp. I vissa spel kan man dock spela på vilket lag som kommer vinna på en viss karta.

Oddsen

De odds som erbjuds av detta spelbolag är faktiskt ganska bra. De är även konkurrenskraftiga i jämförelse med oddsen hos ledande spelsajter för esport betting, såsom Pinnacle och EGB. Betway är dock ett exempel på ett spelbolag som generellt sett erbjuder något högre odds på bland annat CS:GO betting. Det rör sig dock om mindre marginaler, vilket gör att du inte behöver oroa dig för oddsen – de bör inte vara en anledning för dig att inte välja att spela hos ArcaneBet.

Bonus till nya spelare

Som ny spelare hos ArcaneBet ges du möjligheten att ta del av en bonuskampanj som ger dig upp till 100 euro eller dollar i samband med din första insättning.

ArcaneBets kundtjänst

Som spelare hos ArcaneBets kan du under en stor del av dygnet snabbt och effektivt få hjälp av spelbolagets kundtjänst. Nackdelen är att kundtjänsten inte finns tillgänglig dygnet runt.

Insättningar och uttag

När du spelar hos ArcaneBet kan du göra uttag och insättningar med hjälp av följande betalningsmetoder: konto- eller kreditkort (Visa, Mastercard eller Maestro), Skrill, Bitcoin, Sofort, PaysafeCard, QIWI, Moneta.ru, SkinPay samt Yandex.

Innan du kan göra uttag från ditt spelkonto behöver du verifiera ditt konto. För att göra detta, behöver du ladda upp vissa dokument för att verifiera din identitet, adress och (beroende på val av betalningssätt) ditt konto- eller kreditkort. När ditt konto har verifierats kan du när som helst ta ut pengar från detta. Begäran om uttag processas varje timme.

Hämta bonus hos Arcanebet