bet365

bet365Här tittar vi närmare på spelbolaget Bet365 och deras utbud inom betting på CS:GO, League of Legends och andra spel inom esporten. Bet365 är världens största spelbolag på nätet och har drygt 10 miljoner kunder världen över. Deras varumärke är högt ansett inom branschen och företaget, som har sin bas i brittiska Stoke-on-Trent, har 3 200 medarbetare runt om i världen.

Denna jätte har en brittisk spellicens och har sedan 2014 även en spellicens på Gibraltar. Det innebär att du som spelare kan känna dig trygg med att spela hos Bet365. Spelbolaget sponsrar flera olika idrottslag och evenemang, vilket gör att de förmodligen är välbekanta för dig som är sportintresserad. Sedan 2014 verkar bolaget även på esportmarknaden, där Bet365 under de senaste åren har varit ett populärt val bland spelarna.

Hämta bonus hos bet365

Bet365 erbjuder esport betting för alla

Bet365 är utan tvekan en av de spelsajter som du bör vända dig till om du vill testa att spela på esport. Det är en välkänd och respekterad sajt där du kan betta på dina favoritspel och känna dig trygg med att din personliga information är säker, samt att utbetalningar kommer ske inom rimlig tid. Esporten har som bekant exploderat i popularitet under de senaste åren, vilket har fått Bet365 att hitta sätt att göra det enkelt och roligt att betta på esport, oavsett om du är nybliven esportentusiast eller har följt sporten under flera år.

Stort utbud av esport hos Bet365

Sedan 2014 erbjuder Bet365 betting på populära spel såsom League of Legends, Starcraft 2 och Dota2. Året därpå la man även till CS:GO och Call of Duty i sitt utbud. Spelbolaget arbetar ständigt med att skapa den bästa möjliga upplevelsen för alla spelare som spela på esport, vilket gör att de hela tiden lägger till nya spel i sitt utbud. Få andra bettingsajter som tillhandahåller esport betting har samma utbud av spel – så om du är på jakt efter det bredaste spelutbudet av de alla, med tydliga odds och spel som är enkla att förstå sig på, kan Bet365 vara spelsajten för dig.

Hos Bet365 har du möjligheten att betta live på esport. Eftersom matcher äger rum varje dag, kan du i princip när som helst använda dina nyvunna kunskaper inom esport till att betta live på matcher i CS:GO och andra spel.

Bonus till nya spelare

Bonusar är naturligtvis en viktig faktor som vi tittar på när vi recenserar ett spelbolag. Att bli belönad är nämligen viktigt för många spelare som bettar på CS:GO, League of Legends och andra former av esport. Bet365 är väldigt generösa mot såväl nya som befintliga spelare. Nya spelare som öppnar ett konto hos Bet365 ges möjligheten att ta del av en välkomstbonus. Denna bonus ger dig 100 procent i insättningsbonus upp till 1 000 kronor, vilket innebär att din första insättning på sajten fördubblas.

För att kunna ta ut eventuella vinster, behöver du omsätta bonusen och ditt insatta belopp åtminstone tre gånger till ett visst odds. Som tur är, är Bet365 en av de bättre spelbolagen för dig som gillar att betta på esport, då de erbjuder sina spelare gott om tid att uppfylla detta omsättningskrav. Du har hela 90 dagar på dig att göra detta.

Snabb kundservice

Bet365 hänger sig åt att tillhandahålla kundservie av högsta kvalitet. Som spelare kan du kontakta den professionella och vänliga kundtjänsten på Bet365 när som helst på dygnet. Du kan komma i kontakt med en kundtjänstmedarbetare direkt via livechatt, eller via e-post eller telefon. Då Bet365 svarar snabbt på såväl livechatt som e-post, behöver du inte vänta på att få hjälp.

Betalningsmetoder

När du gör insättningar eller uttag hos Bet365 behöver du aldrig oroa dig för avgifter – det är nämligen gratis att sätta in pengar på sitt spelkonto, samt att ta ut pengar från detta. Du kan använda flera olika betalningsmetoder för att göra insättningar eller uttag: Visa, Maestro, Mastercard, PayPal, Apple Pay, PaysafeCArd, Skrill, Neteller, Entropay, Banköverföring eller check.

Fördelar med att betta på esport hos Bet365

Bet365 är i många hänseenden ledande inom betting, inte bara när det gäller sportsbetting utan även avseende vadslagning på esport:

  • Hos Bet365 ges du fler möjligheter till betting på esport än hos många andra spelbolag.
  • Detta spelbolag är ett välkänt varumärke med ett högt anseende.
  • De odds som erbjuds på esport hos Bet365 är konkurrenskraftiga, vilket gör att du har stora möjligheter att vinna fina summor.
  • Till skillnad från hos vissa sajter, debiteras du ingen avgift när du sätter in pengar på ditt spelkonto hos Bet365.
  • Spelboalgets kundtjänst håller högsta kvalitet och bryr sig verkligen om din upplevelse.

su_spacer size=”5″] Hämta bonus hos bet365