Betsafe

betsafeBetsafe är ett bra val av spelbolag för den som vill betta på esport, då det är en välkänd spelsajt som erbjuder flera möjligheter till spel på Dota 2 och andra esporter. Eftersom intresset för esport ständigt växer, tror vi att allt fler esporter kommer att läggas till på sajten allt eftersom. Idag fokuserar spelbolaget främst på Dota 2 betting, men erbjuder även spel på vissa andra titlar såsom CS:GO.

Betsafe grundades 2002 och är med det ett ganska erfaret spelbolag med dagens mått mätt, då nya spelbolag numera ploppar upp hela tiden. Detta spelbolag började med esport betting ganska tidigt, vilket inte var särskilt förvånande med tanke på det stora utbud av spel som Betsafe tillhandahåller i övrigt. Förutom sportsbetting hittar du även ett stort utbud av slots, roulette och blackjack vilket gör Betsafe till ett heltäckande kasino.

Spelbolaget Betsafe grundades i Skandinavien, men har med tiden vuxit till att bli ett stort varumärke även i andra Europeiska länder. Just nu får du som blir medlem hos Betsafe en trevlig välkomstbonus, vilken du kan läsa mer om lite längre ner här på sidan. Först kommer vi dock att gå igenom de möjligheter att betta på esport som erbjuds på denna spelsajt.

Esporter hos Betsafe

Betsafe är en del av Betsson-gruppen och erbjuder sina spelare en bra upplevelse. Trots det faktum att esport skiljer sig åt något från traditionell sportsbetting, föredrar många esportentusiaster att betta på esport hos detta spelbolag. Det är egentligen inte särskilt konstigt, med tanke på det stora utbud av spel som erbjuds på sajten. Det spelar ingen roll om du föredrar att betta på Hearthstone, Starcraft 2, CS:GO, Dota 2 eller League of Legends – nästan alla de populära esporterna går att betta på hos Betsafe!

Denna esport betting erbjuds

Hos Betsafe hittar du flera olika spelmöjligheter på esport: Du kan till exempel spela på vilket lag som vinner en specifik match, men du kan även satsa pengar på det antal rundor i CS:GO som kommer krävas för att kröna en vinnare, eller antalet kills i en match i Dota2 eller League of Legends. I vissa matcher erbjuds du även möjligheten att betta på en vinnare, där Betsafe har försett det ena laget med ett handikapp för att göra det hela lite mer intressant.

Trots att Betsafe är ganska nya när det gäller esport betting, erbjuder de ett ganska varierat utbud. Förutom de traditionella bettingformer som vi gått igenom ovan, får du även möjligheten att spela på bland annat resultat, antal kills av en specifik spelare, antal kartor etc. I samband med vissa tävlingar erbjuder spelbolaget även specialspel där du kan välja vinnaren av hela turneringen (istället för vinnaren i specifika matcher). Du kan även spela på den vinnande regionen i vissa turneringar, där lag från hela världen deltar.

Välkomstbonus till nya spelare

När du öppnar ett nytt konto hos Betsafe ges du möjligheten att ta del av ett välkomsterbjudande. Detta erbjudande består av en insättningsbonus som ger dig 100% i bonus upp till 1 000 kronor, vilket innebär att spelbolaget dubblar din första insättning. Ditt insatta belopp och bonusbeloppet kan du sedan använda till att spela på esport!

Betsafes kundtjänst

Du kan snabbt komma i kontakt med Betsafes kundtjänst när du är i behov av hjälp. Enligt spelbolaget själva svarar man normalt sett inom 30 sekunder i livechatten, inom 2 minuter via telefon och inom 30-60 minuter via e-post.

Trygga betalningsmetoder

Betsafe erbjuder flera valmöjligheter vad gäller betalningsmetoder. Du kan sätta in pengar på ditt spelkonto, eller göra uttag från detta, med hjälp av följande betalningssätt: VISA, MasterCard, Entropay, PayPal, Skrill, PaySafeCard, NETELLER och banköverföring.

Betsafe säkerställer att din kort- eller bankinformation skyddas på ett säkert sätt. För att garantera din säkerhet använder de sig av teknik som garanterar hög säkerhet i samband med insättningar och uttag.

Fördelar med att spela hos Betsafe

Vilka är då fördelarna med att spela på esport hos Betsafe? Här belyser vi några av de viktigaste punkterna:

  • Hos Betsafe får du en bra spelupplevelse överlag.
  • Spelbolaget har god täckning av event inom de mest populära esporterna.
  • De odds på esport som du erbjuds av detta spelbolag är riktigt konkurrenskraftiga.