Betsson

betssonBetsson grundades 2001 av tre svenskar och har sedan dess växt till att bli en av de ledande spelbolagen i världen. När du som svensk spelare spelar hos Betsson behöver du inte betala någon skatt, då spelbolaget är licensierat på Malta. Betsson tillhandahåller ofta utmärkta bonusar till nya spelare, vilket du kan läsa mer om lite längre ner. Vad gäller esport, fokuserar spelbolaget främst på större ligor och matcher. De esporter du kan betta på här inkluderar CS:GO, Dota 2, League of Legends och Starcraft 2.

Hämta bonus hos Betsson

Användbar webbplats

Webbplatsen går i ett orange färgtema och tillhandahåller förutom esport även casinospel, bingo och traditionell sportsbetting. En av de främsta fördelarna med detta spelbolags hemsida är att det inte finns några stora reklambanners som blockerar de tillgängliga spelen eller annan grafik som pockar på din uppmärksamhet, vilket är positivt när man jämför med vissa andra spelbolags sajter.

Betsson har en app för Android och iOS som du kan använda dig av om du har bråttom och snabbt vill kunna betta. Som användare kan du ändra språket på webbplatsen genom att välja en flagga längst upp på sajten. Det är även i detta område som du via en knapp kan göra insättningar för att fylla på ditt spelkonto. Allt du behöver har du snabbt tillgång till via olika genvägar på webbplatsen, så du behöver inte bläddra dig fram genom flera olika sidor.

Bonus till nya spelare

I samband med att du gör din första insättning på ditt spelkonto hos Betsson, ges du möjligheten att ta del av en välkomstbonus. Bonusen består av ett riskfritt spel, vilket ger dig pengarna tillbaka om du inte skulle vinna på ditt riskfria spel. Storleken på detta spel avgörs av storleken på din insättning.

Esport betting och livebetting hos Betsson

Betsson har på senare tid lagt till allt fler esporter. Ibland saknar de täckning för vissa turneringar i bland annat CS:GO, men sannolikheten är stor att de snart har bättre täckning för olika esporter. Den esport som Betsson idag erbjuder mest spel på är League of Legends (LOL). CS:GO är dock inte särskilt långt efter, som tur är.

I dagsläget kan du inte betta live på esporter hos Betsson. Eftersom sporten växer kraftigt kan det dock vara så att Betsson i framtiden kommer göra det möjligt för sina spelare att ägna sig åt livebetting på esport.

Insättningar och uttag

Det finns flera olika metoder för insättningar och uttag som du kan använda för att överföra pengar till eller från ditt spelkonto hos Betsson. Dessa inkluderar Visa, Mastercard, banköverföring, Neteller, Skrill, Paysafecard och Trustly. Alla dessa betalningsmetoder är förstås säkra att använda.

Betssons kundtjänst

Det är lätt att få den hjälp man behöver när man spelar hos Betsson. Allt du behöver göra är att ta kontakt med spelbolagets kundtjänst via telefon, e-post eller livechatt. Deras kundtjänstmedarbetare finns på plats dygnet runt alla dagar för att hjälpa dig.

Hämta bonus hos Betsson