Betway

betwayBetway har ett av de största utbuden av esport betting på marknaden. Om du är intresserad av att betta på Hearthstone, CS:GO och andra esporter kan detta vara spelbolaget för dig! Här tittar vi närmare på detta spelbolag ur ett esport-perspektiv.

Hämta bonus hos Betway

Betway lägger stort fokus på esport

Betway startade sin verksamhet 2006 och är registrerat samt licensierat på Malta. Detta är ett spelbolag som verkligen har tagit till sig fenomenet esport, och som erbjuder mycket spänning och nöje till de som vill betta på esport. Ett tecken på detta är det stora sponsoravtal som Betway under förra året tecknad med esportlaget Ninjas In Pyjamas.

Även om det först är på senare år som Betway har börjat fokusera på esportmarknaden, tillhandahåller spelbolaget bland de bästa möjligheterna för dig som vill betta på CS:GO och andra spel, såsom Dota 2 och League of Legends. Som spelare har du möjlighet att spela på ett stort utbud av turneringar och event inom esporten, och Betway är en av de få spelbolag som erbjuder möjligheten till livebetting på esport. Detta gör dem till en av de bästa spelsajterna för esport betting för stunden.

Esport hos Betway

Betway förser esportentusiaster som vill betta på esport med ett flertal olika alternativ. Du kan bland annat spela på CS:GO, Dota 2, Call of Duty och LoL, vilket är fler spel än vad många andra spelsajter erbjuder spelare att betta på. De har dessutom god täckning när det vankas större turneringar, såsom League of Legends Championship Series, DreamLeague Season och många fler event. På daglig basis finns dessutom olika matcher du kan spela på. Betways gränssnitt är intuitivt och gör det enkelt att hitta de matcher man vill spela på.

Det finns dessutom fler specialspel tillgängliga hos Betway än hos de flesta andra spelbolag. Du kan exempelvis ges möjligheten att spela på vilket lag som först når upp till 10 kills, vilka som finner den första kartan i spelet m.m. Samtidigt har de även fler mer konventionella former av betting att erbjuda, såsom att förutspå slutresultatet i en viss match. De flesta andra spelbolag erbjuder inte i närheten ett lika stort utbud av specialspel som Betway gör.

Välkomstbonus hos Betway

En av de metoder som spelbolag använder sig av för att locka till sig nya spelare är bonuskampanjer. Betway kör alltid kampanjer med generösa bonuserbjudanden. Till exempel kan du som ny kund just nu få en insättningsbonus som ger dig 100% i bonus upp till 1 500 kronor! Denna bonus är exklusiv för kunder som kommer från ebets.se!

Lätt att betta på esport hos Betway

Tack vare att alla tillgängliga sporter finns listade i den vänstra kolumnen på sajten, hittar du snabbt de matcher du vill spela på. Det är väldigt enkelt att hitta esport-fliken på Betways webbplats, och när du väl befinner dig på esportsidan får du en bra översikt över de spel du har att välja mellan. Du kan välja mellan att spela på turneringar eller enskilda matcher och du kan spela när som helst på dygnet, men livespel kan av naturliga skäl endast läggas under själva matcherna. Oddsen presenteras som standard i den decimalform som svenska spelare är vana vid, men man kan även välja bråkform eller amerikanska odds om man så önskar.

Generösa odds

Betway ger dig god valuta för pengarna. Detta spelbolag erbjuder nämligen generösa odds i jämförelse med andra spelsajter, särskilt inom esport betting. Som vi redan nämnt presenteras oddsen i decimalform, vilket underlättar för svenska spelare. Om du är mer van vid någon annan form av odds (amerikanska odds eller bråktal), kan du välja att visa oddsen i detta format.

Pålitlig kundservice

Betway anses vara ett säkert spelbolag att spela hos, vilket inte minst beror på att kundtjänstpersonalen är väldigt hjälpsam. Du kan komma i kontakt med en kundtjänstmedarbetare under alla timmar på dygnet, och om du vill få hjälp snabbt kan du välja att chatta live med kundtjänsten.

Flera betalningsmetoder

När du spelar hos Betway kan du välja att göra insättningar och uttag med flera olika betalningsmetoder. Följande betalningssätt accepteras av sajten: Visa, Mastercard, Maestro, Direktöverföring, ecoPayz, Neteller, PaysafeCard, Trustly, EntroPay Card, Citadel Direct, Skrill och Zimpler. Alla dessa betalningsmetoder kan du göra insättningar med, men följande är det inte möjligt att göra uttag med: Mastercard, Maestro, PaysafeCard, Trustly, Citadel Direct och Zimpler.

Fördelar med Betway för dig som vill betta på esport

Det finns flera anledningar till att välja Betway om man vill ha en riktigt bra upplevelse när man bettar på esport:

  • Betways webbplats är väldigt tydlig och enkel att navigera på, vilket gör det enkelt även för nybörjare inom esport betting att komma igång.
  • Du har fler esportevenemang att välja bland hos detta spelbolag än hos många av de andra stora spelsajterna.
  • Betway har en öppensinnad och positiv attityd till sporten, vilket bland annat bekräftas av företagets sponsoravtal med det välkända svenska laget Ninjas in Pyjamas.
  • Webbplatsen är väldigt säker och använder 128-bitars SSL-kryptering för att säkerställa att det är tryggt att överföra pengar.
  • Du kan enkelt sätt in pengar på ditt spelkonto, eller göra uttag från detta.
  • Betways kundtjänst håller hög klass och på sajten kan du välja att chatta direkt med en kundtjänstmedarbetare.
Hämta bonus hos Betway