En av de spelsajter som verkligen satsat på E-Sports betting så är BetWay. Inne kommer du inte bara känna dig bortskämd av den nyframtagna esport designen utan även på den uppsjö av alternativ som det erbjuds att spela på. Vad sägs om att till exempel ta chansen att betta på esport matcher och tävlingar inom CS GO, Dota 2, Starcraft 2, Hearthstone, eller League of Legends. Hyfsat lättförtjänta pengar pengar för dig som är kunnig inom ESport scenen och vill börja tjäna pengar på internet!

BetWays bonusar & kampanjer

Som grädde på moset så kommer du inte bara kunna följa alla matcher och tävlingar på BetWay, du kommer även få gratis pengar att testspela med. Det innebär alltså att du kommer få chansen att betta på ESport helt gratis och riskfritt. Detta med hjälp av den bonus som alla nya spelare kan ta del av.

Om du tar del av Betways välkomstbonus så kommer du att få hela 500 kronor i gratis spel. Det innebär att du kommer kunna spela och betta på t.ex. esport, fotboll, ishockey, tennis, eller något annat som du tycker om att kunna vinna pengar på. Denna bonus hämtas som tidigare nämnt bara av nya medlemmar. Är du redan medlem så finns det ofta andra erbjudanden som ligger och väntar på dig.

BetWays spelutbud för esport bets

Inne på Betway har vi redan tagit upp vilka ”grenar” ur ESport som kommer vara möjliga att spela på. Dagens ESport består främst av 5 olika spel och det börjar bli allt mer populärt att börja betta på den tillsynes nya sporten. Vi kommer här nedan rada upp de spel som det går att spela på inne hos Betway. Det kommer även hänga med en kort beskrivning av spelet.

  • League of Legends
  • Counterstrike CS:GO
  • Dota 2
  • StarCraft 2
  • HeartStone

Det är väldigt intressant och enkelt att kunna sätta sig in ESports betting. Det finns mängder av hjälp för dig som vill ha tips på slutresultaten. Du kan ofta även streama dina matcher direkt på nätet. Det finns inte mycket som är så spännande som en tight CS-match mellan t.ex. Fnatic och Ninjas in Pyjamas. De är två svenska lag som just nu verkar sopa banan med sina motståndare inom denna gren av ESport.

Mobilbetting

Mängder av spelare har insett och förstått att det ibland kan vara mycket mer smidigt att lägga betting, och spel via sin mobiltelefon. Är du intresserad av spela på ESport i mobilen så är det självklart något som fungerar helt utan problem. Hos BetWay så har de naturligtvis arbetat fram en mobilversion av deras vanliga bettingssida som finns på din dator. Det innebär att du kommer att nås samma snygga design, och samma härliga spelutbud av ESport på Betway mobil som du gör via din dator.

Support & betalningar

Under hela 24 timmar om dygnet så kommer det finnas en support som hjälper dig som spelare med alla dina tänkbara frågor om spelsajten. Det kan handla om frågor som du har angående sajtens bonusar, betting, betalningsmetoder, eller egentligen vad som helst du behöver hjälp med. Supporten löser oftast dina problem snabbt, smidigt och på ett trevligt sätt. Därför ska du inte behöva oroa dig för att ta upp kontakten med BetWays support för att dina problem ska bli som bortblåsta.

Sammanfattning

Det vi slutligen kan konstantera är att Betway är en härlig spelsajt. Speciellt för oss som älskar att betta på ESport. Här finns ett bra utbud av matcher och tävlingar i de fem ESport-spelen som är uppradade ovan. En härlig bonus kommer även att vara möjlig att ta del av om du är ny spelare. Hela 500 kronor i gratis spel har du chansen att använda dig av.