Echo Fox nya spelar förvärv gör debut

Victor ”Punk” Woodley är den nya medlemmen i Echo Fox:s lista av spelare som tävlar inom fightingspels-genren. Han kommer att göra sin debut den sjätte april under Campcoms andra Pro Tour-event för året.Han kommer spela Street Fighter V, Dragon Ball Fighter Z, och Marvel vs. Capcom Infinite. Det faktum att ”Punk” är en inhemsk, amerikansk spelare var en anledning till varför han valdes ut av Echo Fox då majoriteten av deras Street Fighter-spelare har varit utlänningar.

Punk var framgångsrik tidigt under 2017 då han vann i både ELEAGUE, DreamHack Austin och NorCal Regionals. Han kom tvåa efter att ha förlorat mot Hajime ”Tokido” Taniguchi – som också spelar för Fox – i slutfinalen av Evolution Championship Series i Las Vegas. ”Jag mår väldigt bra, det är en ny start, ett nytt team” sade på Punk. ”Jag har många vänner i Echo Fox, så det kommer bli en bra erfarenhet att få vara en del av det här teamet, och att få spela med dem.”

Echo Fox är en nordamerikansk e-sports-organisation ägd av f.d. NBA-spelaren Rick Fox. Organisationen gjorde sitt intåg på fighting-scenen 2017, då de lade till flera kända namn inom sporten till sin lista av spelare: Justin Wong, Yusuke Momochi, Tokido, Jason “Mew2King” Zimmerman, Jin-woo “SAINT” Choi och Dominique “SonicFox” McLean är några exempel. Echo Fox:s första mästerskap var 2015 års NA league Championship Series.

Ursprungstex av: Rachel Young Gu, åt ESPN 29/4 2018
Omskriven av: Olof Lennartz