Egaming bets eller EGB är ett av oginalen inom esport världen. EGB är en bettingsida som verkligen har valt att gå ”ALL IN” och erbjuder en maxar betting upplevelse på just, ESport. Här har fokus länge varit att pressa upp odds i syfte att generera större vinster åt sina medlemmar. Som om det inte vore nog, så kommer det även delas ut bonusar till alla nya registrerade insättande medlemmar. Vad sägs om att plocka hem $600 i startbonus när du registrerar ett spelkonto?

Egaming bets bonusar & kampanjer

Som vi precis nämnde så kommer inte Egaming bets att hålla igen när det kommer till bonusar och kampanjer. Spelsidan har tidigare visat prov på sin generositet när de gång på gång delat ut härliga bonusar i samband med större tävlingar och mästerskap.

$600 är inte snålt med extra bonuspengar insatta på ditt EGB-spelkonto. Esportbonusen får du genom att registrera ett nytt konto på EGB. Efter du har registerat ditt spelkonto så kommer du kunna göra en insättning. I samband med att du gör din insättning så kommer din bonus nämligen att aktiveras. Du kommer då att få 100 %, alltså dubbelt så mycket pengar upp till $600. Det kan man verkligen kalla för en bra start.

På bettingsidan så finns det en undersida som kallas för ”bonusar”. Där kan du klicka dig vidare om du vill ha mer information om ytterligare bonusar som du kan ta del av. Bland annat så har E-Gaming Bets i skrivande stund en kampanj ute. Den kan ge dig $50 extra att spela med. Det enda du behöver göra är att bjuda in en vän som tar del av spelglädjen och den speciella betting kultur som råder med EGBs E-Sport Bets chat.

Egaming bets spelutbud

Inne hos E-Gaming Bets finns det endast odds på ESport. Vill man mixa sin betting en smula mer, så finns de en rad andra spelsajter som erbjuder både ESport och massor av andra spelsektioner. Spelare som har ett konto på E-gaming Bets behöver aldrig oroa sig över uppdateringar kring de spel som erbjuds. Här dyker nya odds ständigt upp bland tävlingar och mästerskap i League of Legends, CS, StarCraft 2 och DOTA 2. Om du vill veta mer om dessa spel så har vi listat de största spelen på E-Sport bets här nedan med en liten beskrivning.

  • League of Legends – Ett lagbaserat onlinespel som utvecklat av Riot Games. En match spelas mellan 3 eller 5 personer i varje lag. Det gäller med skicklighet och strategier ta sig till motståndarens bas och ta över den. League of Legends (LoL) anses vara ett av världens just nu största spel.
  • CS:GO – Speltillverkaren Valve ligger bakom skjutspelet Counter Strike som lockar miljonpublik på deras streams. Spelet är simpelt. Ena laget ska försöka detonera en bomb, samtidigt som det andra laget ska förhindra detta terrordåd.
  • StarCraft 2 – Ett spel som blivit en nationalsport i Sydkorea. Här ska en spelare samla en armé för att sedan gå in ett utomjordiskt krig mot andra rymdmakter.
  • DOTA 2 – Förkortning för Defense of the Ancients och är ett spel som liknar LoL. DOTA 2 kommer från Blizzard som förövrigt gjort spel som World of Warcraft och Diablo.

Andra spel som finns på E-Gaming bets är även Hearthstone, Quake Live, och World of Tanks.

Mobilbetting

Du kan enkelt och snabbt nå till bettingsidan i mobilen. Tack vare att E-Gaming bets har valt att göra sin hemsida mobilanpassad så kan du logga in, och lägga din bets när du vill. Du behöver inte längre anpassa dig efter tid eller plats för att kunna spela på Esport. Massor av medlemmar använder sig redan av den mobilanpassade sidan som finns på både mobiler och på surfplattor. Vi älskar att spela via mobilen och tror du kommer tycka detsamma om du ger det chansen.

Support & betalningar

Som spelare så är det viktigt att det är en säker och trygg bettingsida som du spelar på. Det kan E-Sport bets garantera dig om att de är. Detta med hjälp av smidiga och snabba betalningsmetoder så som Skrill, PaySafe Card, och NetEller.

Skulle de trots detta uppstå något problem på spelsajten så kan du alltid kontakta supporten som finns. Du kan via en livechatt eller telefon få hjälp med dina problem som du kan ha på E-Gaming bets.

Sammanfattning

Helt enkelt en skräddarsydd bettingsida för dig som älskar att spela på Esport. Spelsidan uppdaterar dig dagligen med nya matcher, tävlingar och mästerskap. På bettingsidan så finns även bra odds, och härliga bonusar som kan hjälpa dig på traven. Välkommen in!