Egaming Bets

egaming betsEGB är en förkortning för EGaming Bets, och detta spelbolag startade i 2011. Under de cirka sex år som bolaget har varit verksamt, har EGB positionerat sig som något av en specialist på esport. Spelbolaget tar stor stolthet i att förse sina spelare med en lättbegriplig och informativ tjänst. Företaget är licensierat på Curaçao, och svenska esportentusiaster kommer med stor sannolikhet att fastna för EGB så fort de har fått upp ögonen för detta spelbolag.

Hämta bonus hos EGB

GB sponsrar esporten

Som svensk spelare kan det vara lockande att spela på esport hos Betsson, eller någon annan svensk spelsajt, men EGB samarbetar gärna med de större turneringarna inom esporten och har även börjat sponsra vissa lag. Detta visar att spelbolaget är seriösa med sin satsning på esport betting. EGB sponsrar sedan förra året laget Luminosity, vilket är ett sponsorskap som började på bästa möjliga sätt – Luminosity kom nämligen två i DreamHack Leipzig under fjolåret, kort efter att de skrivit på samarbetsavtalet med EGB.

EGB sponsrar även det unga europeiska laget Hellraisers, vilka har varit framgångsrika i turneringar såsom Game Show League och CS:GO Champions League. Här tittar vi närmare på vad EGB har att erbjuda spelare som är sugna på att betta på esport.

Utbud av esporter hos EGB

På EGB:s webbplats hittar du snabbt dina favoritspel. På startsidan hittar du direkt länkar som leder till CS:GO, Dota 2, StarCraft 2 och League of Legends. När du sedan klickar på “Play”, finner du snart att detta spelbolag även tillhandahåller betting på HearthStone, Heroes of the Storm, Smite, Overwatch, Rocket League och Quake Champions. Oddsen presenteras i decimalform, vilket de flesta europeiska spelare föredrar.

EGB har bra täckning av turneringar och andra evenemang, och du kan bland annat spela på EU LCS, LPL Spring Split och andra turneringar inom sporten. Det är även möjligt att se livestreamer av vissa evenemang direkt på sajten, även om det ibland är lite oklart vilka event det rör sig om. Som ny spelare hos EGB bör du gärna vara bekant med esporten till en viss grad, för att snabbt kunna hitta det du letar efter.

Ingen bonus

Som ny medlem hos EGB har du för tillfället inte någon välkomstbonus att se fram emot. EGB bedriver dock diverse bonuskampanjer med jämna mellanrum, vilket gör att du även som befintlig spelare kan ta del av en bonus vid ett senare tillfälle.

EGB:s kundtjänst

EGB:s kundtjänst verkar vara ganska välutvecklad, med tanke på att företaget verkar från Curaçao. På webbplatsen har du möjligheten att chatta direkt med en kundtjänstmedarbetare, vilket gör att du snabbt kan få svar om dina frågor relaterade till betting på esport. Du kan även skicka e-post till fyra olika mejladresser, beroende på av vilken art ditt spörsmål är.

Tillgängliga betalningsmetoder

Hos EGB kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder: VISA, MasterCard, NETELLER, Skrill, PaysafeCard, ecoPayz, WebMoney m.fl. Det stora urvalet av betalningssätt gör att du sannolikt hittar ett som passar dig bra.

Hämta bonus hos EGB