Expekt

expektI takt med att antalet professionella turneringar och ligor växer, växer även marknaden för esport betting. Medan många spelbolag just har börjat inse sportens stora potential har andra aktörer, såsom Pinnacle och Betway, tagit till sig sporten med stor entusiasm. Expekt är ett spelbolag som är mest känt för sin traditionella sportsbetting, men på senare tid även har börjat erbjuda betting på esport.

Hämta bonus hos Expekt

Detta är Expekt

Spelbolaget Expekt grundades 1999 och hade tidigare sitt huvudkontor på Malta, men styr numera sin verksamhet från Gibraltar. Företaget bakom denna spelsajt driver inte bara Expekt, utan även två andra spelbolag: bet-at-home och Betclic.

Enligt Expekt själva har man fler än 1,5 miljoner registrerade kunder, vilka främst härstammar från Europa. Hos Expekt kan du inte bara spela på esport, utan erbjuds även traditionell sportsbetting, livebetting, poker och casino.

Esport betting hos Expekt

Expekt är utan tvekan en spelsajt som är värd att spana in om man är intresserad av att betta på esport. Här erbjuds ett stort antal spelmöjligheter på spel såsom Streetfighter V, League of Legends, CS:GO och Starcraft 2. Webbplatsen är användarvänlig och det är enkelt att finna de tillgängliga spelen på esport.

Generöst välkomsterbjudande

Vad gäller bonuserbjudanden till nya spelare och bonusprogram för befintliga kunder, tillhandahåller Expekt inga medelmåttiga erbjudanden. De kortsiktiga bonuskampanjer som Expekt ger sina medlemmar möjligheten att ta del av gör sajten väl värd regelbundna besök.

Som ny medlem hos Expekt kan du just nu få 500% i bonus upp till 500 kronor. Innan du kan ta ut eventuella vinster efter att ha tagit del av detta välkomsterbjudande, behöver du omsätta beloppet ett visst antal gånger.

Kompetent kundtjänst

Allt är professionellt hos Expekt, även om upplevelsen aldrig blir enastående. Spelbolagets kundtjänst är dock kompetent, men finns endast på plats mellan klockan 11 och 20. Utanför denna tid är du tvungen att nöja dig med att skicka ett mejl, vilket besvaras inom 24 timmar.

Om du till exempel har en fråga som rör betting på ett esportevenemang som äger rum lite senare på kvällen, kan du behöva vänta på svar tills nästa dag – vilket inte alltid är ett alternativ. Det finns tyvärr ingen möjlighet att komma i kontakt med en kundtjänstmedarbetare via telefon, vilket gör att Expekts kundtjänst lämnar en del i övrigt att önska.

Flera betalningsmetoder

Vad gäller tillgängliga betalningsalternativ, skulle det vara enkelt att ge Expekt högsta betyg då de accepterar VISA, MasterCArd, Maestro, Trustly, banköverföring, Skrill, NETELLER, PaysafeCard och Zimpler. Insättningsavgiften på 2,5% när du betalar med kort (VISA eller MasterCard) drar dock ner betyget något. Att Expekt gör det möjligt att använda digitala plånböcker och andra betalningsmetoder utöver kortbetalningar gottgör till viss grad detta.

Hämta bonus hos Expekt