FastBet

fastbetSpelbolaget FastBet slog sig in på marknaden så sent som förra året, då företaget fick sin spellicens på Malta utfärdad. Likt många andra spelsajter fokuserar de främst på de mer populära sportevenemangen. FastBet erbjuder konkurrenskraftiga odds och en generös välkomstbonus till nya spelare.

FastBets webbplats är utan tvekan snyggt designad, med subtila färger som fungerar bra tillsammans. Designteamet har dessutom fått texten att stå ut från bakgrunden på ett bra sätt. De flesta knappar är belägna på de platser där du förväntar dig att hitta dem, och du kan även nå kundtjänsten snabbt via en snabblänk längst upp på sidan. På vänster sida finner du hela listan över tillgängliga sporter, efter att du har klickat på fliken “Odds” på startsidan.

Hämta bonus hos FastBet

Stort utbud av e-sporter

Likt vissa andra nya spelbolag på marknaden – vi tänker främst på Scandibet – har FastBet ett oväntat stort utbud av e-sporter att erbjuda betting på. I skrivande stund kan du betta på följande titlar:

  • Counter-Strike: Global Offensive
  • Dota 2
  • Heroes of the Storm
  • King of Glory
  • League of Legends
  • Starcraft 2
  • Warcraft 3
  • World of Tanks

Då FastBet erbjuder spel på såväl de större titlarna inom e-sporten som några av uppstickarna, lämnar utbudet av e-sporter inte mycket i övrigt att önska. Med tanke på att sporten i sig, och även bettingen på denna, förväntas fortsätta öka under de närmaste åren, är vår kvalificerade gissning att även antalet tillgängliga e-sporter hos detta spelbolag kommer fortsätta öka.

Pågående kampanjer

För närvarande har FastBet flera aktiva kampanjer. Tre av dessa gäller dock endast casinodelen på sajten, men den fjärde kampanjen kan du som vill betta på e-sport eller traditionella sporter utnyttja. När du öppnar konto hos FastBet får du nämligen 50% i bonus upp till 1000 kronor. För att nyttja bonusen till fullo, sätter du alltså in 2 000 kronor på ditt spelkonto och får halva beloppet i bonus av spelbolaget. Det ger dig hela 3 000 kronor att betta för!

Du kan naturligtvis även sätta in ett mindre belopp och ändå dra nytta av bonusen. Det lägsta bonusgrundande beloppet är 100 kronor. Om du gör en insättning på 200 kronor får du med andra ord 100 kronor extra, vilket ger dig 300 kronor att spela för. Det är inte heller fy skam!

Det som är smått unikt med just detta bonuserbjudande är det faktum att omsättningskravet endast ligger på 4 gånger det insatta beloppet plus bonusbeloppet. När du fyra gånger har omsatt dessa genom spel med ett odds på 2.00 eller högre, kan du således plocka ut eventuella vinster från ditt spelkonto och överföra detta till ditt bankkonto.

Kundtjänst dygnet runt

FastBets kundsupport finns tillgänglig dygnet runt för att svara på dina frågor. Den svenskspråkiga kundtjänsten finns tillgänglig alla mellan 08.00 och 01.00, medan du kan få hjälp av engelskspråkiga kundtjänstmedarbetare under övriga tider på dygnet. Du kan komma i kontakt med supporten via mejl, genom att fylla i ett kontaktformulär på webbplatsen eller genom att chatta direkt med kundtjänstpersonalen.

Betalningsmetoder för insättningar och uttag

Visa, MasterCard, Skrill, Neteller, Trustly, PaysafeCard och Zimpler är de betalningsmetoder som accepteras av FastBet. Du har alltså flera av de vanligaste betalningsalternativen att välja mellan när du ska göra insättningar på ditt spelkonto eller uttag från detta.

Hämta bonus hos FastBet