GLL Season 3

Ursprungstext av:Kei “Keiwolf” Wolf åt gosugamers.com

Översatt av: Olof Lennartz

 

Efter M19:s  otrolig comeback på PUBG:s esport-scen under GLL Season 2, pågår just nu Global Loot Leagues tredje säsong där totalt 32 från Europa, CIS och Amerika tävlar om att visa världen vilket team som är bäst på Player Unknown Battlegrounds.

 

med en prispott på sammanlagt 100,000 är de medverkande team mer än motiverade att spela på toppnivå. I slutändan kan dock bara de 16 bästa nå GLL S3 Grand Finals för att i slutändan ha chansen att nå toppen och titeln. GLL S3 började tidigare i veckan och kommer att pågå under totalt sex veckor. Fyra matcher spelas varje vecka – två matcher på Erangel och två matcher på Miramar. Stora namn inom PUBG som t.ex. Natus Vincere, FaZe Clan och Team Liquid kommer att delta i det här enorma eventet och har som mål att säkra sig en plats vid LAN Grand Finals i slutet av 2018.

 

Här är hela listan på alla kommande matcher:

 

Vecka 2 – 19:e september  

CIS & Turkey – 17:00 – 20:30 CEST / 18:00 – 21:30 MSK / 11am – 2:30 pm EDT

Europe – 20:30 – 00:00 CEST / 21:30 – 01:00 MSK / 2:30pm – 6pm EDT

Americas – 01:00 – 04:30 CEST / 02:00 – 05:30 MSK / 7pm – 10:30pm EDT

Vecka 3 – 26:e september  

CIS & Turkey – 17:00 – 20:30 CEST / 18:00 – 21:30 MSK / 11am – 2:30 pm EDT

Europe – 20:30 – 00:00 CEST / 21:30 – 01:00 MSK / 2:30pm – 6pm EDT

Americas – 01:00 – 04:30 CEST / 02:00 – 05:30 MSK / 7pm – 10:30pm EDT

Vecka 4 – 3:e oktober  

CIS & Turkey – 17:00 – 20:30 CEST / 18:00 – 21:30 MSK / 11am – 2:30 pm EDT

Europe – 20:30 – 00:00 CEST / 21:30 – 01:00 MSK / 2:30pm – 6pm EDT

Americas – 01:00 – 04:30 CEST / 02:00 – 05:30 MSK / 7pm – 10:30pm EDT

Vecka 5 – 17:e oktober  

CIS & Turkey – 17:00 – 20:30 CEST / 18:00 – 21:30 MSK / 11am – 2:30 pm EDT

Europe – 20:30 – 00:00 CEST / 21:30 – 01:00 MSK / 2:30pm – 6pm EDT

Americas – 01:00 – 04:30 CEST / 02:00 – 05:30 MSK / 7pm – 10:30pm EDT

Vecka 6 – 24:e oktober  

CIS & Turkey – 17:00 – 20:30 CEST / 18:00 – 21:30 MSK / 11am – 2:30 pm EDT

Europe – 20:30 – 00:00 CEST / 21:30 – 01:00 MSK / 2:30 pm – 6 pm EDT

Americas – 01:00 – 04:30 CEST / 02:00 – 05:30 MSK / 7 pm – 10:30 pm EDT