LoL: Team WE vinner mot Young Generation Wuhan

Team WE skräller och vinner med 3-0 mot Young Generation Wuhan, Kina. Nu är de utan tvekan redo för nästa utmaning.

Trots storförlusten är YG på intet sätt ett undermåligt lag, snarare spelade WE för dagen i en helt annan liga. YG lyckades bra med ett antal olika strategier i spelets början men tyvärr, dröjde det inte länge förrän WE anpassade sig, kontrade och körde över motståndet. Game 1 slutade efter endast 25 minuter. Kort sagt, WE är världsklass.

Den nervositet de möjligtvis kände i spelets tidiga skeden försvann snabbt, något som blev väldigt tydligt i mängden guld. Redan under spelets första 20 minuter hade de lyckats samla ihop 5,000 och fem minuter senare var spelet över, efter att även ha lyckats döda Baron.

Trots att WE dominerade i Game 1 lyckades YG ändå prestera någotsånär i Game 2:s tidiga skede. Naul lyckades få många kills tidigt med sin Syndra och det verkade nästan som att YG kanske skulle kunna vinna. Tyvärr misslyckades teamet med att säkra en Baron, YG hann ta död på honom innan. Efter det blev WE:s ledning bara större och större fram tills matchen slutade efter 31 minuter. WE hade då mäktat med ytterligare en Baron-kill, och Mystic hade fått en Triple Kill.

För YG handlade Game 3 mer om att göra sitt bästa, men tyvärr fick de se sina försök bli krossade. Efter 26 minuter med total WE dominans var det solklart för alla åskådare, oavsett om de var närvarande på arenan eller inte, vem som var det bättre laget. Young Generation Wuhu hade inte en verklig chans mot Team WE och vi kan räkna med att de även kommer prestera bra i kommande matcher. Team WE är nu placerade i Grupp D tillsammans med Flash Wolves, Team SoloMid och Misfits.