Nordicbet

nordicbetNordicBet grundades 2002 i norska Tromsö, och är därmed ett av de allra äldsta spelbolagen i Norden. Spelsajten tillhandahåller traditionell sportsbetting, nätpoker, nätcasino, bingo och andra spel. Företaget riktar sig främst till svenska spelare, vilket namnet ger en hint av.

NordicBets avdelning för esport är riktigt bra. Företaget erbjuder inte bara spel på de största evenemangen inom esporten, utan även när det vankas mindre tävlingar. Esport betting blir som bekant allt mer populärt världen över, och NordicBet täcker idag de flesta populära esporterna och gör det möjligt för sina spelare att betta på StarCraft 2, Dota 2, CS:GO och League of Legends.

Esport betting hos NordicBet

Vad gäller mångfald av esport betting, sticker NordicBet ut från mängden. Förutom traditionella former av betting såsom vinnaren av en match, erbjuds du även möjligheten till diverse specialspel i samband med matcher i Dota 2, League of Legends, StarCraft 2 och CS:GO.

NordicBet bedömer de olika spelarnas individuella skills och ger dig bland annat möjligheten att spela på antal kills för en specifik spelare, vilket är någonting utöver det vanliga. Spelbolaget sponsrar även den finska spelorganisationen ENCE, vilket stärker NordicBets koppling till esporten i allmänhet.

StarCraft 2 betting hos NordicBet

StarCraft 2 är ett realtidsstrategispel med inslag av science fiction, som har utvecklats av spelutvecklaren Blizzard. Det är ett väldigt populärt spel, men inte ett av de spel som NordicBet fokuserar mest på. Du hittar dock ändå ett bra utbud av spel på denna esport på sajten samt en bra täckning för matcher.

Dota 2 betting hos NordicBet

Dota 2 är ett MOBA (Multiplayer Online Battle Arena)-spel som har utvecklats av Valve. Spelet är en uppföljare till Dota, vilket är en mod till Warcraft III. NordicBet erbjuder de flesta vanliga spelmöjligheter på Dota 2 samt vissa specialspel, såsom antal kartor spelade, exakt slutresultat och handikapp.

NordicBet har ganska god täckning för matcher i Dota 2 och erbjuder bland annat spel på stora evenemang såsom Kiev Major, ProDota Cup, OverPower Cup och Asia Championship. Även mindre event finns emellanåt tillgängliga för spel.

League of Legends betting hos NordicBet

League of Legends (LoL) är ett snabbt och tävlingsinriktat onlinespel. NordicBet är ett av de bättre spelbolagen när det kommer till LoL betting. Förutom de vanliga formerna av betting, såsom vinnaren av en match, kan du även finna specialspel såsom handikapp, över/under, vinnaren av en viss karta samt betting på det korrekta slutresultatet.

Långt ifrån alla spelsajter som erbjuder esport betting har ett så pass brett urval av spelalternativ, vilket gör NordicBet till ett utmärkt spelbolag för dig som vill betta på League of Legends. Spelbolaget täcker även de flesta evenemang, inte minst större sådana såsom NA LCS samt LCL.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) betting hos NordicBet

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) är en förstapersonsskjutare som är en del av den populära serien Counter-STrike. Spelet tillkännagavs i slutet av 2011 och är ett av de mest populära spelen.

Att CS:GO är ett väldigt populärt spel märks inte minst på de spelmöjligheter som NordicBet erbjuder. Du kommer hitta spel på enskilda matcher, handikapp, över/under och många andra specialspel för CS:GO hos detta spelbolag. Att påstå att det inte finns särskilt många spelsajter som kan konkurrera med NordicBet på detta området är ingen överdrift.

Vad gäller CS:GO-evenemang, har NordicBet redan idag täckning för de flesta stora sådana. Idag kan du bland annat betta på CS:GO ESEA, CS:GO Binary Dragons Cup och andra populära evenemang.

Välkomstbonus

Eftersom esport är en ganska ny marknad för de flesta spelbolag, kommer du inte hitta särskilt många kampanjerbjudanden som fokuserar på denna sport. Som ny spelare hos NordicBet kan du ta del av en generös välkomstbonus. Du får 100 procent i oddsbonus upp till 1 000 kronor samt ett riskfritt spel på 250 kronor. Även om denna bonus inte är specifik för esport, kan du naturligtvis använda den för att betta på CS:GO, Warcraft III, Hearthstone och andra esporter.

NordicBets kundtjänst

NordicBet ger dig möjligheten att komma i kontakt med en kundtjänstmedarbetare via livechatt, e-post eller telefon. Enligt spelbolagets egen utsago tar det normalt sett inte mer än 30 sekunder innan du får svar i chatten, upp till 2 minuter att få svar via telefon samt cirka 30-60 minuter att få svar via e-post.

Tillgängliga betalningsalternativ

NordicBet erbjuder de viktigaste betalningsmetoderna såsom Trustly, Skrill, NETELLER, banköverföring, MasterCard, VISA. Detta gör att du som spelare inte bör ha några svårigheter att hitta en betalningsmetod som passar dig.