Om oss

E-sporten växer och blir allt större för varje dag som går, och vi på Ebets vill naturligtvis vara en del av den. Vi har förmodligen alla vid något tillfälle drömt om att vi skulle kunna livnära oss på att spela Counter-Strike eller Dota, men aldrig riktigt varit i närheten av att kunna förverkliga denna dröm. Istället halkade vi som på ett bananskal in i casinobranschen, där vi sedan ett antal år tillbaka har arbetat. Nu har vi genom e-sporten fått möjligheten att kombinera det bästa av två världar: datorspel och spel om pengar.

Syftet med Ebets

Vi har alltid haft ett stort intresse för betting – långt innan e-sporten blev ett världsomspännande fenomen bettade vi på fotboll och andra traditionella sporter. Det är någonting speciellt med att sitta som fastklistrad i soffan med stryktipskupongen och följa matcherna live. Sedan några år tillbaka erbjuder spelbolagen sina kunder möjligheten att även betta på e-sport, vilket vi såklart tycker är fantastiskt roligt! Genom att dessutom följa de matcher du bettar på live via till exempel Twitch, kan du ta upplevelsen till en helt ny nivå.

Det är dock såväl tidskrävande som krångligt att hitta de allra bästa odds och kampanjerbjudanden som står att finna på nätet. Det är här vi kommer in i bilden. Syftet med vår webbplats är att du som spelare enkelt ska kunna jämföra de olika spelbolagens erbjudanden, och på så sätt enkelt hitta det erbjudande som passar just dig bäst. Vi samarbetar med de ledande svenska spelbolagen, och du kan därför även hitta unika kampanjer och erbjudanden som du annars inte skulle ha möjlighet att ta del av!

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller har bettat på e-sport under flera års tid – i slutändan är vi alla människor som älskar att bevittna de allra bästa göra upp i populära datorspel. Oavsett om du själv spelar datorspel, tittar på när andra spelar eller bara föredrar e-sporten som en sport att betta på, försöker vi tillhandahålla matnyttig information om betting på e-sport som du kan ha nytta av, samt spännande erbjudanden från de ledande spelbolagen.