Vi som står bakom Ebets är alla sedan många år tillbaka barnsligt förtjusta i att gibba på nätet. Faktum är att vi sedan Half Life släpptes år 1998 suttit fastklistrade framför burken med den obligatoriska Jolt Colan och dosan snus endast en handsträckning bort! Oavsett om vi lanat eller raidat med guilden kan vi enkelt konstatera att vi brinner för esport!

Som alla andra drömde naturligtvis vi också om att kunna livnära oss på att skjuta hs eller snowballa linen på dota, men om sanningen ska fram var vi aldrig riktigt nära. I stället halkade vi som på ett bananskal in i casino branschen och där har vi jobbat sedan fyra år tillbaka.

Syftet med EBets?

Vårt intresse för betting och i synnerhet fotboll har också alltid funnits, vem gillar inte att på helgerna sitta fastklistrad med stryktips kupongen och följa matcherna live. Sedan en tid tillbaka erbjuder numera spelbolagen sina kunder möjligheten att betta på esport vilket vi på EBets naturligtvis tycker är fantastiskt roligt.

Dessvärre är det både svårt och tidskrävande att hitta dom bästa oddsen och erbjudanden varpå vi kommer in i bilden. Syftet med vår hemsida är att du som spelare enkelt ska kunna jämföra spelbolagens erbjudanden mot varandra och på så sätt hitta det odds som passar just dig bäst. Eftersom vi samarbetar med dom ledande spelbolagen i Sverige hittar du dessutom unika kampanjer och erbjudanden som du annars inte skulle få. Ett besök hos oss på EBets gör alltså du inte bara ökar dina vinstchanser utan ser också till att du har det absolut BÄSTA oddset när du ska casha ut din vinst!

Följ oss på bloggen

Varje vecka publicerar vi på EBets våra egna betting tips inför helgens matcher, här presenterar vi dom bästa oddsen från dom ledande spelbolagen. En av dom största fördelen med att bevaka just ESport är ju streaming kanalen Twitch där vem som helst helt gratis kan följa matcher eller för delen professionella spelare som bara spelar public!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss på EBets skickar du bara ett mail till info@ebets.se alternativt fyller i formuläret nedan! Så lovar vi att återkomma så fort vi bara kan!