Scandibet

scandibetScandiBet är ett spelbolag vars webbplats går i ett fornnordiskt tema. Detta är en av de allra nyaste nordiska spelsajterna – detta företag lanserade sitt nätcasino och sin sportsbetting så sent som 2017. Webbplatsen finns förutom på svenska även tillgängliga på norska, finska och engelska. ScandiBet själva hävdar att de behandlar alla sina spelare som kungar och drottningar. Spelbolagets slogan är dock “Bet like a viking”. Så ta fram vikingen inuti dig, hoppa i långskeppet och ge dig ut för att utforska denna spelsajts utbud av e-sportbetting!

Hämta bonus hos Scandibet

Användarvänlig webbplats

Det som slår en när man besöker ScandiBets webbplats är hur pass användarvänlig den är. Sajten är professionellt utformad och det är lätt att hitta på den. Du finner snabbt alla de matcher och evenemang som du är intresserad av att betta på. Denna process underlättas av de snabblänkar som finns till din hjälp. Du kommer även finna dina pågående spel på din startsida, vilket gör det enkelt för dig att hålla koll på vilka spel du har lagt.

E-sportbetting hos ScandiBet

När de hetaste matcherna och turneringarna inom e-sporten streamas eller direktsänds på tv, vill du såklart spela på dessa och på så sätt höja pulsen ytterligare! ScandiBet har ett förvånansvärt bra utbud av e-sportbetting för att inte vara särskilt etablerade i branschen. Här kan du betta på CS:GO, Dota 2, Heroes of the Storm, League of Legends, Starcraft 2 och Warcraft 3, vilket är fler titlar än vad många av de stora aktörerna på marknaden har att erbjuda.

Bonus till nya spelare

När du öppnar ett konto hos ScandiBet kan du räkna hem en bonus som uppgår till 100% av ditt insatta belopp, upp till 1 000 kronor. Detta är inget extravagant bonuserbjudande, men likväl ett generöst sådant utan krusiduller. Bonusen gäller för sportsbetting hos spelbolaget, vilket innebär att du kan använda din bonus för att spela på de e-sporter som erbjuds. Med tanke på hur pass nya ScandiBet är på marknaden, råder det inga tvivel om att de kommer att fortsätta utveckla sina kampanjer framledes i takt med att sajten och företaget växer och utvecklas.

Kundtjänst

Om du stöter på problem eller har frågor som du vill ha svar på när du spelar hos ScandiBet, behöver du inte vänta länge på att få dessa avhjälpta eller besvarade. Du kan nämligen kontakta spelbolaget dygnet runt, alla dagar på året. Kundtjänsten finns tillgänglig via e-sport eller livechatt. Det går sannolikt något snabbare att få svar i chatten, så om du har spörsmål av brådskande art rekommenderar vi att du vänder dig till ScandiBets kundsupport den vägen.

Metoder för insättningar och uttag

ScandiBet erbjuder inte ett massivt urval av betalningsmetoder, utan väljer istället att tillhandahålla de vanligaste och mest beprövade. Du kan använda följande metoder för insättningar och uttag hos ScandiBet: Skrill, Neteller, PaysafeCard, Visa, MasterCard, Trustly och Zimpler. Detta är fullt tillräckligt för att tillgodose de allra flesta spelares behov.

Hämta bonus hos Scandibet