William Hill

william hillWilliam Hill är ett av de mest välkända spelbolagen i Storbritannien, där det har funnits sedan 1934. Idag har spelbolaget spellicens på såväl Gibraltar som i Storbritannien, och 16 000 anställda i olika delar av världen. Sedan 1998 har William Hill även ägnat sig åt vadhållning på nätet, vilket visar att de tar spel på nätet på största allvar.

Även om de inte har verkat särskilt länge på marknaden för esport betting, tillhandahåller de fler spelmöjligheter på esport än många av sina konkurrenter. William Hill är ett genomgående professionellt företag, vilket gör detta spelbolag till ett bra alternativ för såväl nybörjare som vill börja betta på esport, som för mer erfarna spelare som skiftar fokus från traditionell sportsbetting till esport. Här tittar vi närmare på vad William Hill har att erbjuda esportentusiaster.

Hämta bonus hos William hill

Esport betting hos William Hill

William Hill tillhandahåller goda möjligheter till esport betting, utan att för den skull vara den allra främsta aktören på marknaden. Som spelare finner du tillgängliga spel på såväl League of Legends som CS:GO, och du kan även välja att spela på matcher i Dota 2 eller Starcraft 2. Spelbolaget täcker många stora ligor och turneringar, bland annat ESL Pro League. Eftersom utbudet av spelmöjligheter kan förändras ganska snabbt, kan det löna sig att regelbundet klicka sig in på sajten för att se vilka evenemang som går att spela på.

William Hills webbplats är väldigt enkel att navigera på. Tillgängliga spel på esport finner du under fliken “Sportbetting” uppe i den vänstra delen av sajten. Det finns inte ett särskilt varierat utbud och du kan inte betta live på esport. Detta är två aspekter där William Hill skulle kunna förbättra sig.

Något begränsat spelutbud

Du kan betta på vinnaren av en specifik match, och oddsen kan antingen visas i bråkformat, decimalformat eller på amerikanskt vis. Du kan därmed välja det format som känns mest bekant för just dig, vilket för de flesta svenska spelare är decimalformatet. Du kan även satsa en slant på vinnaren av en viss turnering eller tävling. Som vi redan nämnt är utbudet något begränsat, men det verkar som att William Hill känner lite på marknaden för esport betting och därför kan komma att utöka sina alternativ framöver. Om du föredrar att spela på CS:GO eller några av de andra större esporterna, finns det ett helt okej utbud av spelmöjligheter redan idag.

Bonus till nya spelare

William hill erbjuder för stunden ingen särskilt bonus till spelare som vill ägna sig åt esport betting. Generellt sett tillhandahåller spelbolaget dock några av de bättre bonusarna på nätet. För tillfället kan du som ny medlem få en insättningbonus som ger dig 100% i bonus upp till 1 000 kronor. Detta är förstås ett bra erbjudande, och du kan använda det för att betta på League of Legends och andra esporter.

Utmärkt kundservice

Kundservice är ett område där William Hill verkligen visar framfötterna! Detta spelbolag är väletablerat och kundtjänsten utgör dess hjärta. Det märks tydligt att man på William Hill verkligen anstränger sig för att hålla sina spelare nöjda. Det är enkelt att komma i kontakt med företaget, och kundtjänstmedarbetarna försöker alltid att lösa dina problem på bästa sätt. Dygnet runt kan du kontakta företagets kundtjänst, vilket såklart känns tryggt oavsett om du spelar på fotboll eller esport.

Välkända betalningsmetoder

När du spelar hos William Hill kan du göra insättningar och uttag med hjälp av välkända betalningsmetoder. De metoder som accepteras är: VISA, MasterCard, Maestro, PayPal och Skrill. Det går ofta snabbt att göra uttag från spelkontot, och William Hill är kända för sina säkra och snabba betalningar.

Hög säkerhet

William Hill är ett väldigt säkert spelbolag att spela hos, inte minst då företaget har ett väldigt gott rykte och ett välaktat varumärke. Att spelbolaget är licensierat i bland annat Storbritannien innebär att det är en väldigt säker sajt att använda, då höga krav ställs på säkerhet vid utfärdande av spellicenser. William Hill använder SSL-kryptering för att skydda sina spelare. Denna typ av kryptering är en av de bästa teknikerna för säkerhet på nätet.

Fördelar och nackdelar

Dessa är några av för- och nackdelarna med att betta på esport hos William Hill:

  • William Hill är ett av de mest välkända och etablerade spelbolagen i Storbritannien och tillhandahåller en utmärkt kundservice.
  • Även om detta för tillfället kanske inte är en av de allra bästa sajterna för esport betting, har William Hills webbplats ett användarvänligt gränssnitt och erbjuder bra odds på marknader som finns tillgängliga att spela på.
  • Utbudet av spel är bra men inte mer än så. Med detta sagt täcker William Hill de flesta större turneringarna.
  • William Hill erbjuder för närvarande inte livebetting på esport, men det är inte omöjligt att detta möjliggörs i framtiden.
Hämta bonus hos William hill